Calorieen broodje kroket

Nederland is het land van kroketten en frikandellen

Een broodje kroket is dan ook razend populair. Zelfs bij de Mac Donalds kun je in Nederland een Mckroket krijgen. We eten broodjes kroket graag als lunch, als snack of ’s avonds bij de patat. Hoewel een broodje kroket een lekkere en makkelijke maaltijd of snack is, is het niet de meest verantwoorde keuze. Er zitten namelijk heel wat calorieen in een broodje kroket.

Hoeveel calorieen zitten er in een broodje kroket:

broodjes kroket calorieenÉén kroket bevat zo’n 200 calorieën, een wit broodje bevat 150 calorieen. Het aantal calorieen in een broodje kroket is dus 350. Daar bovenop komen dan ook nog de calorieen voor de sausjes.Het aantal calorieen in een broodje kroket met mayonaise is 469. Het aantal calorieen in een broodje kroket met mosterd is 472.

Het aantal calorieen in een broodje kroket met ketchup is 390. Wanneer je naast een broodje kroket ook nog een portie patat met saus eet neemt het aantal calorieën flink toe. Zolang je junkfood met mate eet en er geen slechte gewoonte van maakt kan het absoluut geen kwaad om eens een broodje kroket te nuttigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *